Group Brepoels
Onze klanten

Onze klanten aan het woord

Maak kennis met onze tevreden klanten.

We hebben 26 camera’s ophangen en we hebben een alarmsysteem gekoppeld aan een meldkamer. Dat functioneert heel goed, zowel intern als op afstand; allemaal perfect in orde. De service is heel goed. Als er een probleem is, wordt dat de dag zelf nog opgelost ter plekke of op afstand. Bernard Knapen (Tenniscentrum Alken)
Er werd samen met ons bekeken wat de beste oplossing voor ons is. Er werd vervolgens een offerte gemaakt die eventjes in wacht werd gehouden totdat ons bestuur de goedkeuring gaf. En die flexibiliteit van Brepoels geeft enorm veel rust voor een beheerder. En als we hulp nodig hebben met het systeem, wordt het probleem heel snel opgelost. Zelfs van op afstand! Marleen Tombal (SAZ Internaat)
Bij Dufrais gebruiken we reclameschermen van Brepoels. We zijn tevreden van de installatie, ook van de service. Ik zou durven zeggen dat sinds we met het volledige pakket bij Brepoels zitten, we zeer weinig probleem kennen. Jos Max (Dufrais)
Wat mij vooral aanstond was dat Stijn zelf op de werf was. Beveiliging en camera’s plaatsen is een vertrouwen; dat de baas mee komt werken en zelf installeert vond ik heel goed. Buiten een stroomonderbreking heeft het systeem nooit in pan gelegen. Dat vind ik heel belangrijk, want ik heb niet de tijd met mijn druk leven om daar zelf mee bezig te zijn. Valentin Peters (De Gouden Tak)
Het installatieproces verliep heel vlot. Er zijn geen kabels; alles is netjes afgewerkt. Ik kan altijd op Brepoels rekenen. Binnen een paar uur ben ik geholpen, zowel telefonisch als fysiek. Ik heb ook een audio-installatie van Brepoels; heel zuiver geluid en nooit problemen mee. Ben Brepoels ('t Spwùr)