Group Brepoels
Nummerplaatherkenning

Nummerplaatherkenning

De algoritmes van onze intelligente camera's detecteren en oriënteren de nummerplaat. Cijfers en letters worden geïsoleerd en door optische karakterherkenning omgezet naar vooraf gedefinieerde karakters.

Het gebruik van nummerplaatherkenning creëert een betere flow in parkeergelegenheden door automatische toegangscontrole. Toegang wordt verleend aan gekende personen en ongewenste bezoekers worden uitgesloten. Door het toepassen van intelligente toegangscontrole in een bedrijfsparking, wordt een verhoogd gemak ervaren bij personeelsleden en bezoekers.

Betaalde parkeergelegenheden, alsook bedrijfsparkings, kunnen profiteren van het gemak van tijdsregistratie. In combinatie met slimme technologie, kunnen parkeerkaarten overbodig gemaakt worden door het meten van de parkeertijd tijdens het in- en uitrijden. Personeel dat gebruik maakt van een bedrijfsparking, hoeft niet meer handmatig in en uit te checken. Ook kunnen parkeergelegenheden gedeeld worden met verschillende gebruikers door middel van het vooraf instellen van gebruikerstijden.