Uw woning door experts beveiligd.

Geen verplichte maandelijkse kosten, geen verassingen maar wel alles op je smartphone.


Waarom Brepoels kiezen?

Voor elke prijsklasse


Onze systemen zijn voor elke prijsklasse, we maken hierin het verschil door te werken zonder kap en breekwerk. Al onze systemen zijn uitgerust om te gebruiken via een applicatie op je smartphone en worden aangesloten op de meldkamer.

Kwaliteit, design en zonder breekwerk


Een efficiënte en snelle installatie, zonder dat u zich zorgen moet maken over uw woning. We plannen samen een dag waarbinnen we uw installatie

operationeel komen zetten en we zijn weg voordat u het beseft. Zo bezorgt een installatie u vooral geen kopzorgen.

Onze service

Meldkamer en controle


Onze meldkamer volgt al uw alarmmeldingen op. Ze reageren altijd telefonisch naar u toe en sturen indien nodig de veiligheidsdiensten.

Monitor en onderhoud


Onze wachtdienst is 24/24 en 7/7 beschikbaar. Jaarlijks plannen we het onderhoud in, zodat uw systeem altijd paraat staat voor de misdaad.

Gebruiksvriendelijk en veilig


Alle communicatie naar je smartphone is op zo een veilig mogelijke manier. Een communicatie via een veilige internetverbinding laten lopen is onze specialiteit en onze standaard.

Vraag een offerte

Onze experts nemen contact met je op

Wat anderen van ons vertellen

Ik ben enorm tevreden van de installatie, het ging vlot en begrijpelijk. Simpele App! Ik slaap nu met een veilig gevoel.

- Yvan

Sinds ik het alarmsysteem van Brepoels heb staan ben ik elke keer gerust als ik terug thuis kom. Ik weet dat er niemand ongewenst bij mijn thuis is binnengeweest.- Lisette

Dankzij Brepoels hebben ze de inbrekers te pakken gekregen! Er werd ingebroken bij mijn thuis, de meldkamer reageerde razendsnel waardoor we de dieven hebben kunnen onderscheppen.


- Guy