Door experts beveiligd en onder controle

Alle service inbegrepen, digitaal te bedienen en gekoppeld met slimme systemen. U in controle zetten van de

beveiliging van uw onderneming, is onze missie.


Onze diensten

Waarom Brepoels kiezen?

Alles op maat, beveiligd en onder controle


Beveiligen doen we via onze expertise, zorgen dat alles volgens de regels van de kunst verloopt. Zo kan u bij ons het alarmsysteem, camerasysteem, brandsysteem en de toegangscontrole aan elkaar koppelen. We kiezen ervoor om te beveiligen en te combineren om de controle over je systeem zo simpel mogelijk te maken.

  Design en uitstraling


  Al onze toestellen zijn volgens de vereiste Incert normen. Bovendien kiezen we voor een design dat zekerheid uitstraalt. Wij zijn ons ervan bewust dat elk detail in de beveiliging van uw onderneming belangrijk is. Geen losse eindjes als het aankomt op de bescherming van uw levenswerk.

   Active sectoren

   Vraag een offerte

   Onze experts nemen contact met je op

   Onze service

   Meldkamer en controle


   Onze meldkamer volgt al uw alarmmeldingen op. Ze reageren altijd telefonisch naar u toe en sturen indien nodig de veiligheidsdiensten.

   Monitor en onderhoud


   Onze wachtdienst is 24/24 en 7/7 beschikbaar. Jaarlijks plannen we het onderhoud in, zodat uw systeem altijd paraat staat voor de misdaad.

   Gebruiksvriendelijk en veilig


   Alle communicatie naar je smartphone is op zo een veilig mogelijke manier. Een communicatie via een veilige internetverbinding laten lopen is onze specialiteit en onze standaard.

   Wat anderen van ons vertellen

   Mijn pand is beveiligd met alarm, camera's en toegangscontrole. Ik weet perfect wie waar binnenloopt. Dit geeft me een enorm veilig en gemakkelijk gevoel overal ter wereld.   - Joris

   Sinds de installatie is mijn pand onder controle van de meldkamer. Als iets gebeurt, wordt het daar onmiddelijk geregeld. Dit is voor mij een geruststelling en werkt perfect.   - Mario

   Proper gewerkt, knap design! het was leuk met Brepoels samen te werken. Ook de service erna is top! Ze reageren snel.
   - Koen